Dressyr KM

 
Fotade igår på Rommeheds dressyr KM.
Någon som vill se några av alla fina ekipage? :)

Kikar på OS

Ligger i soffan och kikar på OS fälttävlan banhoppning, spännande! :) Men lite roligt att vissa kan man undra om dom är nybörjare och inte kan rida ser lite illa ut på vissa.. :) Men men.. Planerar lite inför Ullareds resan vi i stallet ska göra om 3 veckor! :D Ska bli super kul! Håller på göra en lista på vad som ska köpas... ;) Skulle ha ridit Nicke i morse men stod över då det ösregna och åskar.. :/


Högvarv

Hallojsan!! :) Idag har jag gått på högvarv sen 7.00 i morse hehe. Efter jag släppt ut hästarna så gick jag raka vägen in i duschen sen kolla jag om det fanns tvättid och det gjorde det så tvättat massa tvätt, diskat, städat. Tog en paus och underbara Sarah kom och hälsa på!! Behövdes! Behövde få ny energi! :) Vi bestämde oss för att plocka jordgubbar Super mysigt. :) Satte oss i solen och åt och prata massor. Sen tog jag bilen och alla vatten dunkar och åkte till hästarna med nytt vatten. Alla 3 kommer så bra överens nu efter bara någon dag, skönt! Har ju fått tillökning i hagen.. ;) Hem och fick i mig lite lunch, rulla sen in mot stan till djur affären köpte kattmat sen hämta upp Julia och kika in hennes nya lägenhet, mysigt. :) Sen åkte vi mot rommeheds ridbana och kollade på dressyr KM, kul kul. Mumsa massa fika och fota fina ekipage. Väl hemma så blev det pyssel i stallet, nu är spolplattan helt klart med uppbindnings plats kanon blev det! :D Nu ligger jag äntligen i sängen och ska få sova! planerar redan morgon dagen, lediga i morgon innan också men i morgon blir det lugnt! Ska ta ut hästarna sen gå bort till Nicke och pyssla med honom och ta en ridtur. :)) Godnatt!!


Häst Loppis i Hovgården

 
Häst Loppis Lördag den 18/8

Rensa era häst/ryttargarderober och boka en plats för att sälja på Hovgårdens ridbana.
Plats kostnad 20 kr då medtages eget bord.
Minsta antalet deltagande för att det ska utföras, 10 st.
Tid 11.00-17.00, kom och gå när du vill.
Alla slags rid/hästfolk är välkomna med sina prylar! :)

Skicka ett sms för att boka plats till Emma 076-945 83 40
Ingenting bokas här, bara sms! Bokas med för och efternamn!
Vägbeskrivning kan fås vid förfrågan.
För mer info skicka ett sms.

Willy 24/7


Anna Träning 26/7


Blogg.se suger just nu

Försöker att ladda upp fler bilder från Anna Träningen, men ger upp!! Blogg.se kan ju ta sig någonstans!!


Fota Dressyr KM

På Måndag ska jag fota Rommeheds dressyr KM! :)) Ni som vill bli fotade, säg då till. Fotar annars alla MEN kanske roligt att veta att man blir fotad och får fina bilder?.. :)


Anna Träning 26/7

 
Mer bildet kommer! :)

Ha tålamod

Håll utkik kommer bilder från hoppträningen jag fotade igår!! :)


jobb och flytt

Nu så ska det vell lugna ned sig med allt, jobbat endel nätter(vaken natt) vilket betyder att jag måste sova sen på morgonen när jag kommit hem. När jag inte jobbat lr sovit så har jag flyttat lr byggt hage. Så allt flyter på kan man säga :) Jag sitter just nu på jobbet och tittar på klockan och inser att jag bara har 2 ½ timme kvar att jobba tills jag får åka hem och sova!
Doma & Nicke trivs verkligen på nya betet, det är hel mysigt!
Imorgon får även Doma & Nicke en ny kompis att leka med i hagen.. kanon kul!
Nej nu ska jag vell fortsätta göra mina jobb sysslor.
Ha det bra!
(var tvungen och ta en mysig sommar bild på Doma som Emma tagit:)

Ullared

Dags för en ullareds resa nu!! :)) Har pratat om det mycket med gänget i stallet! ;D Kanske redan nu i helgen... ;))


♥Finns ingen som dig♥

 
Han får mig att kämpa för varje dag! ♥

Dåligt väder

Frukost en bra start på dagen! :) Efter jag släppt ut hästarna i morse så gick jag in och sov en stund till sov till 10, skönt! :) Ska försöka bygga nya hagen idag, men vettefan i detta väder... :/ Men måste blir klart! Hade hoppats på fint väder idag så man kunna ut och fota men icke då! Tur Willy vill va framför kameran iaf.. :)) Hihi.


Willy kan han

En som verkligen hittat sin sovplats! :))


Bra dag

Woohooo vilken dag!
Kom hem från jobbet vid 10.00 tiden i morse myste med älsklingen och Willy. Åkte och köpte ingredienser till hemmagjorda pizzan vi gjort ikväll mummsigt gott! :) Annars har jag inte gjort något speciellt alls.
Har ridit Nicke på ridbanan tillsammans med Julia och Katitzi. :) Känndes väldigt bra. Fick ut det jag ville! :)
I morgon blir det hagbygge. Ska bygge den nya stora sommarhagen.. :)
 
Nu blir det myshäng i soffan resten av kvällen.

Willy

Willy ska såklart också vara med när matte pysslar! Så söt! :)


Underbar ridtur

Nicke va lite lite smutsig, host.. Underbar ridtur! Fick med mig Veronica och Angola ut på en skritt tur i skogen! :) Härligt i finvädret! Båda hästarna skötte sig kanoners dunder bra! :D Efter ridturen blev det putsning av utrustningen måste ju skötas den också.. ;) Så nu skiner utrustningen precis som den ska göra. Nu tänkte jag hoppa in i duschen sen åka och handla lite, fylla upp kylen.. :) Sen ta det lugnt och invänta jobb!


Utvilad

God morgon! Har sovit i 12 timmar det behövdes verkligen!! La mig före 21.00 igår och vakna kl 9 i morse, underbart. Nu är jag utvilad till MAX! :) Har ätit frukost och gett Willy frukost så nu ska jag hoppa i ridkläderna och ut på en tur med Nicke. Ikväll blir det jobb börjar inte förs 19.00 och går av 9.00 i morgon bitti. Så gör jag klart allt nu på förmiddagen så har jag resten av dagen att bara ta det lugnt och se vad som händer... :)


Brunt vatten

Sitter i soffan efter en lång men bra dag! :) Nu har iaf Katitzi anlänt hem till Hovgården! :D Hon fick sig en dusch av Julia innan hon fick släppas in i hagen. ;) Har sett små små miniatyrshettis föl idag, så söta! :)) Skulle laga mat för ett tag sen men då va vattnet avstängt och när det väl kom igång var vattnet brunt hur än länge jag spola så gav upp och gick du i stallet och fixade lite, kollade hästarna. Kom nyss in och skulle prova med vattnet igen men ingen skillnad! Så blåbärssoppa och ett glas loka fick bli min middag idag, inte helt fel! :/ Suck! Fick mina pyssel saker och bilder idag som jag beställt så ikväll blir det pyssel!! :))


Tillbaka


Två av favorit bilderna jag tog.
 
Är lite trött efter ett dygns arbete på jobbet.. :) Men men är snart pigg igen! Ska hjälpa Julia och Kicki idag och köra hem Kotten (miniatyrshettisen dom lånat) sen hämta hem  Katizi. :) Så idag får jag se massa små shettisar!! :D Annars har jag inget inplanerat denna dag, ska BARA ta det lugnt, inge stress. Om vädret håller i sig mot kvällen så blir det ridtur med Nicke. :)
Ska ev till Säter och kolla på crusing vid 18 tiden men inget bestämt..
Ska plocka ner betes hagen i helgen och sätta upp på vårat nya STORA bete. :)
Idag hoppas jag på att få mina scrap saker och bilderna!!
 
Nu ska jag gå ut och njuta lite av solen som kikar fram! :) Kanske man ska plocka lite jordgubbar. Finns självplock här bakom gården! ;)

Onsdag

God morgon! :) 
 
Tog sov morgon. Nu ska jag och syster äta frukost sen ska vi bege oss ut till Nicke och rida. :)  Härligt! Hoppas regnet håller sig borta idag! Annars har vi inget inplanerat resten av dagen.. Den får flyta på som den kommer. :)
I morgon blir det jobba hela långa dagen och natten 7.30- Fredag 7.30. :)  
 
Skickade efter en liten liten beställning med lite med saker till mina scrapbooking pyssel, stod nu att det var packat och skickat så hoppas dom kommer idag. Väntar för fullt också på alla bilder jag skickat efter på framkallning! :D 
 

Lotta Schultz träning del 4


En regnig sommar

Puuh vilket väder!! Ska det aldrig bli sommar eller?! :o Har varit iväg på äventyr med Kicki och Julia idag och hämtat garderober till logen så vi kan förvara täcken och ymse! :) Annars har jag pysslat i lägenheten och varit ute när det inte regnat. :) Nu ska jag och syrran åka och handla massa gott och ha en gottekväll sista kvällen för i morgon åker hon hem.. :)) Igår va vi in på kupolen en sväng och fynda lite smått och gott, åt lunch gjorde vi också på matpalatset! Mysigt! :) Köpte mer saker till mitt scrapbooking, trosor, bh, as läcker topp, två par typ over size mjukis/silkesbyxor ett par långa och ett par kortare. Super nöjd! :)) Red min underbara häst på åkern igår också barbacka gick kanon! :) Så mysigt att rida barbacka! :)) Igår kväll va vi och kolla på Lotta Schultz träning mycket givande att se på, fick en hel del tips på övningar! :) Fotade massor!


Lotta Schultz Träning del 3


Lotta Schultz Träning del 2


Fullt upp!

Ja som sagt jag har fullt upp med jobb och Doma får vila mkt nu, tyvärr :( Men hon tycker nog det är skönt ändå. Nu har jag varit ut och släppt ut hästarna sen cyklade jag runt sjön med hundarna.
Sen ska jag iväg till jobbet snart, jobbar 11- 21.
Var och tittade på Lotta Schultz träning igår på RSK s ridbana, roligt att se olika ekipage och framförallt så är det nyttigt att se på träningar från marken :) Nej nu ska jag käka frulle sen iväg till jobbet. Och solen skiner! Ha en bra dag!

Sötnosen Julia

 
Här har vi sötnosen Julia som också var på plats på träningen.. ;) <3

Lotta Schultz Träningen

 
Har varit och fotat på lotta schultz träningen i eftermiddag/kväll. Kommer massor med mer bilder. Men ni får lite smakprov iaf,
Sista bilden är en av min nya favorit bild! Gillar den! :)

Halloj

Ikväll har jag pysslat med scrapbooking, mina två första verk! :D Har massa idéer jag ska göra. :)


Ny hobby

Har varit in till kupolen idag på butiken panduro och köpt massor med roliga pyssel saker till min scrapbooking!! :D Jag och Maria har börjat med en ny hobby. ;) Älskar verkligen att jobba och pyssla med händerna! Titta va fint Maria har gjort idag till mig!! :)) Sen har jag hämtat ut mina glasögon idag också som va klara! Älskar! :) Har köpt två par glasögon så jag kan variera mellan linser och glasögon. Skönt! Ska gå ut och titta till Nicke och Doma nu sen tar jag kväller! :)


Kontakter är bra

Det är verkligen bra med kontakter!!! Fick nyss ett samtal om ett bete så nu jävlar har hästarna gräs, 2 hela hektar bete!! :D Yeeaah!!


Fynda

Detta fick följa med hem från Ikea igår! :) Höll fingrarna i styr inne på Hööks men va bra nära att slösa pengar! ;) Blev fynd på Ikea ist mycket nöjd. Hade iaf en toppen dag med toppen sällskap!! :D

Idag har jag STOR ångest för att jag inte har tid över till att rida i fin vädret!!! :( Mycket att göra! Men i morgon blir det en tur oavsett väder! :)

 


God morgon

Håller på ladda om batterit för en dag på Ikea och Hööks tillsammans med Bästa Sarah!! :D Kom hem vid typ 8 i morse från jobbet, raka vägen ut i stallet och släppte ut hästarna! :) Igår hade jag, Maria och Kicki stor rensning i stora förrådet i stallet, fan vilken skillnad det blev nu kan man verkligen känna sig välkommen som ny i stallet! :D Har numrerat allt, boxar, garderober, förvarings utrymme, täckeshängare och den nya stora förvarings hyllan som Kicki har köpt! :D Så nu är det lättare som nya att veta vad som är sin plats, kanon! Nu är det dags för mig att åka mot Sarah! Hörs senare! :)


Willys favvo plats

Willys favvo plats att sova på är på axeln! :)) Sååå sööt!


Shoppat

Kom precis hem! Har haft myspys med Sarah idag på kupolen. Kikat i butikerna och fikat! :) Super trevligt. Fick med 3 st linnen, 2 st nagellack, 1 st deo, 1 st lypsyl och en ny timkalender hem , plus att jag har köpt 2 st glasögon som jag får hämta ut om ca 2 veckor!! :D Har linser men känner att jag vill ha glasögon att variera med. Nu ska jag bara vila en kortis sen gå ut i stallet och hitta på något med Nicke, har mocka och gjort klart allt i morse. Hästarna får sova inne inatt också! :) Toppen dag! Sista semester dagen idag! :)


Jobba..

Idag ska jag åka o jobba 12.10-21.00. Men igår var jag ledig, då var jag o Emma till stan. Vi var till biltema där vi köpte förvarings lådor och lås till våra garderober ,sen iväg till Apoteket där vi köpte avmaskning till Willy och fästing medel till Nelly och Milo ,sen till dalvikskvarn där vi köpte stolp,tråd,insalatorer till vår nya sommar hage:) jag fick en snabb visit av Sandra när vi kom tillbaka. Sen ut till stallet och städa och pyssla, allt vart super bra:) och imorgon blir det att storstäda förvarings utrymmen i stallet, mkt att göra där men det blir nog super bra när det är klart:) Doma har fått vila ett par dagar eftersom det regnat så sen att jag haft så mkt annat att göra men det är inget hon dör av:) nej frukost sen jobb. Ha en bra dag! (bilden är tagen på träningslägret)


This or that

Hitta en sån här halv rolig sak på Dressyrmupparnas blogg. :)
 
Dressyr i ridhus/dressyr i paddock
Hoppning i paddock/hoppning i ridhus
Tävla högt och mycket/ tävla ibland
Hoppa högre men under kortare tid/hoppa lägre ett helt pass
Schockemöhle/Glenn Gordon
Godis/Glass
Cola/Fanta
Duscha/Bada
Hav/Pool
Äpple/Morötter
Tv/Dator/Mobil
Stallet/Hemma
Hoppning/Fälttävlan
Hus/Lägenhet
Mamma/Pappa
Mormor & morfar/Farmor & farfar
Tävla och det inte går så bra / Prestera bra på träning
Ponny / Häst
Ridhus / Rida ut
Rida ut / Padddock
Långt hår / kort hår
Lil Wayne / Eminem
En kväll ute/En kväll hemma
Rida på morgonen/dagen/kvällen
Köpa en häst som kan allt/köpa en häst att utveckla själv
Bada/sola
Galoppera/trava/skritta ut
Sto/valack/hingst
Kompisar/stallet
Morgon/kväll
Jordgubbar/smultron
Hallon/blåbär
Läsa/titta på tv
Vara blind/döv
Fux/svart häst
Kallblodstravare/varmblodstravare
Rida i ösregn/rida i världens värme
svart häst/vit häst
iphone/ipod
laptop/stationär
singel/upptagen
vara i sverige med bra väder/utomlands med dåligt väder
varmblodstravare/shettis
ha en häst som presterar grymt bra vid ridning men hemsk på marken / underbar på marken, tillgiven och snäll med allt men knepig och hemsk att rida
sluta blogga / bara blogga om mode (ej inom hästvärlden)
vår/sommar/höst/vinter
vaaarmt väder men mulet / sol men kyligt
John Whitaker / Kingsland
Sadel / Barbacka
Pigg häst / mindre framåt häst
hööks / börjes
Halvblod / fullblod
Litet stall/Stort stall
Katt/Hund
Longera/Tömköra
Ullared/Hööks
Senskydd/Damasker/Lindor
Bikini/Baddräkt
En riktigt framåt Fjording/Ett riktigt lat fullblod
Rihanna/Justin Bieber
Catago/Pikeur
Tretorn Falsterbo GTX / Tretorn Advance
Skäck / tigrerad
blogg with one person / blogg with 2 persons (att läsa)
English / svenska
jumping / dressage
Pikeur / hööks
Charles owen / Whitaker
Braven/cupido
Mysig runda i skogen/dressyr pass
Tacos/pizza
Hoppa små hinder i skogen/hoppa på i paddocken eller ridhuset
Sitta och slöa inne/vara i stallet hela dagen
Videor/bilder när man rider
Komma 1:a på tävling med dålig känsla / komma 2:a och du har ridit ditt bästa program någonsin och är supernöjd
Bloggen / facebook
skimmel / skäck
Sharpman / Hööks
stövlar / chaps
schabrak / vojlock
stoor blogg / liiten blogg
dominerande häst/tillbakadragen häst
Barbacka/barbackgjord
HV Polo/ GG
Blogga/leva livet
Kebab/Pizza
Fanta/sprite
Godis/chips & Dipp
Hansbo/Hööks
pikeur/kingsland
Sverige/Utomlands
Orange/Blått
Ponnysanning/nellieberntsson.se
Justin Bieber / One Direction
Ramla av på en tävling / rida fel program på en dressyr tävling
Brun/Fux
Fullblod/Ponny
Rida på ett nervöst fullblod / rida på en Islands häst
Ardenner/arabhäst
Käpphäst/gunghäst
Brun/skäck
Häst som stegrar/häst som bockar
Tinker/travare
Köpa hästgrejer/köpa vanliga kläder
fleece benlindor med padd under/utan padd
Braven som storhäst/cupido
Kyra/Anki
Få prova Scandic/totilas
Schabrak / Vojlock
Islandshäst / Russ
Hackamore / Bett
Massa pengar utan häst / Lite pengar med häst
Dressyrmupparna/Weppling
Arab/newForest
Litenblogg,bra inlägg/Stor blogg, dåliga inlägg
OJOJ/Casanova (Lina Dolks ponnys)
Mias Lindor/Eskadron Lindor
Iphone/SonyEriksson
Nikon/Canon
Videofyme/Youtube
Hoppträning/Terrängträning
Hästgodis/morötter (att ge till pollen då)
L:a nivå/ Msv:a nivå
lång man/kort man
tävlingshäst/vänskap föralltid
röd kavaj/blå kavaj/svart kavaj
hingst/sto
voltige/körning
Skräckfilm/komedi
Filmer/böcker
Lindor: helflecce/halvflecce & halvstretch/ helstretch
Solsemester/storstadsemester
Jim Carey/Adam Sandler
Tävla på lägre nivå ofta/tävla på högre nivå men sällan
Popcorn/chips
Slösa/spara
Faktabok/Skönlitteratur
Halt häst med en skada som kommer bli bra men du kan inte tävla på ett år/en häst du kan tävla tillsvidare fast med en kronisk skada
Människor/Djur
Hotmail/Gmail
Blogg/Hemsida
Passage / Piaff
Oxer / Räcke
Hoppa studs / Cavaletti
Rida i skogen / Raca över stubbfält
Rida tidigt på morgonen / Rida sent på kvällen
Rida en LC-nivå häst med alltid bra resultat / Rida en MSV-nivå häst med mindre bra resultat
Remont / Achen / Pullar / Engelsk
Kandar / Träns
Dressyrsadel / Hoppsadel
Förstort schabrak / För litet schabrak
Låta hästar gå på bete / Låta de stå inne
Allround häst på medel nivå / En ren dressyrhäst (grand prix) som aldrig får/kan hoppa
Säkerhetsstigbygel / Utan säkerhet
Säkerhetsväst / Utan säkerhetsväst
Graman / Gough / Gummisnodd
Hel havre / Krossad havre
Vara i stallet sena kvällar / Festa med vänner

Måndag

God morgon! Inatt har Nicke och Doma fått stått inne. Vakna inatt av att det verkligen ÖSTE ner regn så tack och lov att hästarna fick vara inne! Dom ska få stå inne i natt också, få vila ut och mysa. :) Idag ska vi iaf åka och köpa material till hagen så vi kan börja med den bara det blir uppehåll på regnet. :) Ska även köpa stora plats lådor att förvara täcken, schabrak och annat i. Och så ska jag köpa avmasknings tablett till Willy. :) Igår åkte lilla Mysan hem till mormor.. :( Saknar henne. Åt med mormor och Elina ute igår där vi möttes upp. Och på andra sidan vägen så fanns det ett fik så efter maten blev det efterrätt, super mysigt! :) Älsklingen köpte två st byråer igår, en till skrivaren och en till micron, brödrost och kaffekokaren. Blev så fint och fräscht! :) Nu ska jag göra klart här hemma och mig själv innan vi ska åka!


Myyys

Myser med min älskling Willy i soffan! :)) <3 Ska ge honom lite mat nu.


Maria & Doma del:2


Kvavt och regn

 
God morgon på er! :)
 
Idag var det inge vidare väder att rida i.. Kvavt som bara den och regn på det, blir säkert åska idag. :/ Hoppas det blir bättre på eftermiddagen! Idag kan det nog bli ett tömkörnings pass för Nicke, va ett tag sen han tömkördes. :)
Annars då, ska åka upp mot Älvdalen eller ja typ halva vägen för mormor och syster kommer och ska hämta hem Mysan. Så vi ska mötas i Leksand sen ska vi käka ute någonstans. Mysan har varit här i över 1 månad men nu saknar mormor henne så mycket hehe. Mysan har varit en jättebra extra mamma till Willy dom är så mysiga ihop. :)
 
 

Nu funkar appen

Ääääntligen!!! dom fixat blogg.se appen!! Grattis! Har haft en toppen dag! Försökte ta en sovmorgon i morse men efter vi gett Willy mat så ville jag inte somna om! Låg kvar i sängen och gosa med Willy innan jag gick upp för att starta dagen! :)) Har varit ute i stallet och pysslat på med Kicki och städat och fixat i stallet och på stallgården.. Sen väntade jag in Maria för vi skulle ju iväg och köpa stolp men då kom vi ju på att det var stängt över helgen, så på Måndag blir det hagbygge! :) Så ist gav vi oss ut på en barbacka tur med hästarna. :D Red fram i paddocken i skritt, trav och galopp sen red vi ut i skogen, helt underbart! :)) Nöjda hästar! Nu blir det mys i soffan framför tv:n med lite godsaker! :))


Äntligen!

Nu så:) nu har jag ridit barbacka, det var 6 månader sedan. Hon har ju varit lite speciell o hoppa upp på, men nu så, efter 6 månaders träning så kan jag rida barbacka som jag har längtat! Doma har världens mysigaste rygg o sitta på:) tack Emma för all hjälp o stöd idag!<3 nu mys i soffan och sovmorgon imorgon;)


Rädda Willy ♥

 
Jag smälter!!


God förmiddag

 
God förmiddag! :)
 
Väntar in Maria som ska komma hem från jobbet. Sen iväg och köpa stolp och bygga hage! :)
Ska gå ut i stallet och pyssla på lite tills hon kommer.
Har nyss fotat Willy lite i sängen såå sööt, jag smälter!! :))

Min dag kort och gott

 
Hejhopp!!
 
Har tillbringat hela dagen med Willy nästan! :))) Han är så himla gooo och mysig. Han är bara 5-6 och är hur cool som helst, nyfiken, lugn, busig, tam helt underbar på alla vis! :) Mitt lilla <3
Annars har jag inte gjort något speciellt alls idag. Har myst och pussats med Nicke i hagen, varit in till stan och handlat, ätit lunch med Älsklingen och gått promenader med hundarna. Njuter varje dag av ledigheten innan semstern är slut och jobbet kallar. Men måste erkänna att jag saknar jobbet!! :))
 
Igår red jag Nicke ett kort pass på ridbanan, va himla varmt igår även fast kl va runt 18.00 så blev ca 30 min. Han kändes super fin iaf på den korta stunden så kändes bra att avsluta. Red serpentiner, volter och 8:or i både skritt och trav. Kunna verkligen känna hur han jobbade med ryggen och hur ställbar han va, fick sån härlig känsla! :)
Efter ridningen åkte vi och hämtade våran nya familjemedlem Willy!
 
I morgon ska jag och Maria bygga ny sommarhage till Nicke och Doma. Prata med han som äger åkrarna här runt stallet och vi fick en plätt att beta av. Sen skulle han höra av sig för han hade troligen fler ställen vi kunna få ha hästarna på! :D Kanon. Så iväg och köpa stolp och isalatorer i morgon och börja bygga, sen kommer mormor och Elina ner med en hel del av mina plast stolpar och tråd på Söndag som jag har hemma i Älvdalen. :)
 
Ha en bra kväll allihopa! :)

Smakprov!

 
Lite smakprov från gårdagens bilder på Maria och Doma. :)
Mer bilder? :)

Säg hej till Willy

 
Säg hej tll våran nya familjemedlem Willy! :D <3
Igår kväll åkte vi och hämtade honom. Han är såå sööt och mysig. Busar hela tiden. :) Han och Mysan går jättebra ihop då han också var van vid hund. Hehe Willy smyger sig på Mysan och lekar så gulligt. :) Han är så tuff och nyfiken!

Sent inlägg

Hallå!!

Blir ett sent inlägg! Kom hem för ungefär 1 timme sen... Har varit iväg på hemligheter med Älsklingen.. ;) Ni får se i morgon!
Berättar mer om dagen idag i morgon!!

Godnatt

Bildbomb 4/7-12


Kanon! ;)

Vilken dag! Idag har jag fotat Emma & Nicke :) Sen iväg till Avesta till Sandra och kollat in hennes nya häst och var med när vetrenären var där och raspa tänderna på ena hästen, jag fick med mig en brösta med ludd på ifrån Sandra för att den var för stor åt hennes hästar, så Doma ska få prova den imorgon... Doma fick lite semester nu efter träningslägret men imorgon ska vi rida och förhoppningsvis ska Emma fota oss lite. Efter Avesta vart det stallmöte och det gick helt ok.Efter stallmötet fick jag ett samtal av hyresvärden och han sa att vi fått lägenheten brevid oss som är en tvåa och inflyttningsdatumet är 31/7- 1/8 så alltså om en månad får vi nycklarna till den :) skönt med lite mindre lägenhet! :) men som sagt det är alltså lägenheten som ligger vägg i vägg med den lägenheten vi har så det är inte så långt att flytta vilket också är skönt. Nej nu ska jag softa i soffan ett tag sen blir det att dejta kudden. God natt!
Bjuder på en bild på mig och min gamla häst Shannon som vi tyvärr var tvungna att ta bort 2008...

Tjuvkika

 
Vill ni ha en bildbomb från dagens ridspass?? :)
 
Red på ridbanan idag och på åkern.. :) Idag kändes Nicke sååå däääär härlig! Gick kanon bra, han va så lugn, fin, mjuk. Så kul! Maria va med och fotade hon tyckte det såg mycket trevligt ut. :) Nicke va lite trött och seg i början men när vi väl ridit  fram så piggna han till.. :) Så kul att vi hittar varandra på en gång nu i ridningen med ett lugnt tempo, går verkligen framåt! :) Både jag och Nicke har fått en helt annan ridning på ett posetivt sätt dådå. :D Ger verkligen resultat av att sätta mål och ta det i sin egna takt. <3 
När jag red fram så red jag bla mycket 8:or för att mjuka upp honom, sentt igenom för att länga och korta stegen.
Nicke och Doma sover ute om nätterna så dom är lite trötta och sega. Dom är så mysiga och vill gosa när man kommer. :)
Har precis kollat igenom alla ca 800 bilder om inte mer som Maria tagit... :P Och så håller jag på att baka!

Pratat ur mig

Min fina <3
 
Hallojsan! :))
 
Har haft en kanon härlig dag!!
Börja dagen med att släppa ut hästar, har kommit en liten liten nykomling såå sööt! :) Äta frukost och gjorde mig i ordning för att åka och hälsa på min fina Sarah! Blev riktigt fikamys och massa prat! :) <3 Saknat!
När jag kom hem så skulle jag ha ridit med Maria men blev inte så. Följde med Maria och Veronica till Norells hästbutik. Va duktig och höll hårt i plånboken! :)) Sen köpte vi med oss hem så vi kunna grilla här på kvällen, blev mummsigt gott. Jordgubbar och glass till efterrätt! Och en massssa prat där också! ;) Så idag har jag verkligen pratat ur mig!
Så Nicke fick skrutta i hagen med Doma. Igår red jag ut i skogen och hade Mysan med mig lös och det gick så bra så. :)
Ska strax krypa under täcket. I morgon väntas utsläpp, bakning, ridning, stallmöte. :)  
 

Ooops :S :)

Jag har nu varit busig igen och beställt ifrån Dm, ett brunt schabrak och 4 par benlindor 2 par beiga och 2 par bruna det blir nog super snyggt! Dom hade ju kampanj så det slank med :)
Jag fick ju även hem ett paket ifrån hööks i fredags med ett regntäcke, en tjocktröja, två hundtäcken så hundarna får lika täcken :) Men nu är det verkligen köp stopp av grejor till Doma.. Hon har ju gått och blivit bortskämd nu ett tag, men det är hon & jag värda :) viktigt att skämma bort sig själv ibland...
Glömde att skriva att jag även lämnat in täcken på tvätt hos Norells hästsport i Söndags :)

Helgens äventyr

Haloj! sorry för dålig uppdatering.. Har varit borta under helgen, jag har nämligen varit på dressyr träningsläger för Helena Björnhager i Ludvika där jag och Doma sovit över. Det har gått super bra hela helgen, det har flytit på bra och jag har hittat lite knappar som jag saknat i ridningen. Vi har tränat på förvänd galopp , bakbensaktivitet, formen, delar av program, öppna, slutna och mycket mer. men som sagt den har varit en mycket trevlig helg med 3 ridpass och teori och clinik :) Sen har jag jobbat mycket vilket också gått bra! Idag är det fint väder och jag är ledig, så jag ska försöka ta mig en mysig skogsrunda på min kära häst!
Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att ha :)

Nu kör vi

 
Nu då ska vi försöka få igång uppdateringen här igen! Både jag och Maria har haft/har fullt upp med massor.
Har börjat min semster i Torsdags som är 1½ vecka kvar på. Härligt härligt! :)
Har varit i Älvdalen och hälsat på min familj över helgen, super mysigt. På Lördagen var vi till BjörnParken. Har inte varit där sen jag va liten så det va kul att det hur nytt och nya djur dom fått. :)
Igår när vi kom hem till Borlänge så blev det pizzamys med Fredrik och Maria. Sen blev det stallet hela kvällen. Saknade min häst såå mycket. Han fick en rejäl borstning igår kväll oj va han njöt och var gosig. Idag ska jag rida ut i skogen och bara koppla av. :)
Nu ska jag och Maria ta tag i bloppisen!! :o

Sen födelsedags present

 
Fick en super snygg bucas grimma som går i ljusblått/lila/grått av Maria igår. En sen födelsedags present. :)
Tack!! :) <3

RSS 2.0