Snålt med uppdatering

Hej hej!

Lite snålt med uppdatering, vi vet! Men ibland har man inte tid över till att sitta vid datorn. :( Båda jobbar för fullt, fixar med hästarna och massa annat. Och där emellan försöker vi hinna med oss själv också! :)

Maria ska i väg på läger i helgen med Doma! :)
Emma är uppe i Älvdalen och myser med familjen plus friar 4 år tillsammans med världens bästa pojkvän! :)

Nicke

 

Blev billigt och bra

Kom undan riktigt billigt faktiskt! Allt jag skulle beställa fanns inte i storlek! :D Så det va ju bra!.. :) :( Men men..
Det som ligger på inköps listan här näst är - En brun sadelgjord - Ett regntäcke - Ett brunt träns. Sen ska jag försöka hålla igen på hästsaker, även fast man ALDRIG kan få för mycket!! :)) Hihi kan ju alltid få slinka med något litet litet.. :')

Snart ledig

Hallåå!! :D

Nu snart är jag lite ledig så jag kan få hinna med mig själv lite.. :)
Blev så sent innan jag kom ut i stallet idag så det blev ingen ridning. :( Och i morgon hinner jag inte heller rida, sån ångest!
Där emot blev det massa städning på höskullen istället med dom goa vännerna.. :)

Funderar på att slänga iväg en order från HÖÖKS, såg att dom hade en hel del REA.. Eller ska jag vara duktig att spara?? ;) Hmmm det visar sig..

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och ta en rejäl sovmorgon i morgon bitti så jag orkar jobba och vara vaken på jobbet! :D

Stolt!!

Hallå!

Jobbar och står i för fullt därför dålig uppdatering! Ska jobba 3 pass till sen har jag lite semester! :) I morgon blir jag på jobb hela dagen 8-19 så i morgon blir det bad update igen..

Men till det jag vill komma! Är sjukt nöjd och stolt över min häst och mig själv över dagens ridpass på ridbanan!! Markarbete med bommar och lite cavaletti stod på schemat idag. Gick så sjukt bra! Har känslan och lyckan i kroppen hela tiden. :)
Jag själv har blivit bommrädd pga saker som hänt tidigare...
Så nu har jag taggat mig själv att jag ska övervinna min bommrädsla med ett lugnt tempo. Och idag tog jag mig verkligen ett stort kliv framåt! :) Nicke va så himla lugn och fin, han gjorde mig så lugn. Han rörde sig så fint och säkert över bommarna. Fick till det med en sån bra känsla. Han sökte sig neråt fint och blev så mjuk i hela han. Han titta inte ens knappt på bommarna dom första ggr vi trava över, och när vi blir nervösa samtidigt så blir det inte bra. Men idag va ingen nervös. Så det här ska jag ta med mig till nästa markarbetespass så positiv känsla! :)) Avslutade med ett litet litet kryss med en travbomm framför och det brydde han sig heller inte om, så kul! Va sjukt nöjd!
Gjorde mycket också av att ha en lugn och förståelsefull vän som hjälper mig att träna!! :) Tack Maria!
Maria va med med sin Doma såklart. :)
Efter ridningen så blev det en tripp in i stan sen Norells! Jag och Maria är verkligen stammisar på Norells! ;)


Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp!

Skulle ladda upp bild från mobilen men gick icke, suck!! Och blogg.se appen funkar inte heller..

Regnmys

Hejhej! Idag har jag och Emma jobbat på en cavalettiövning med våra hästar för att får dom lugna och mjuka, vilket dom blev :) Sen vart det att åka till staden med Emma och titta runt lite, köpte torvmix, lite plast byttor så mössen inte kommer åt mina grejor på höskullen, var sedan in på Norells och där köpte jag ett par helskodda ridbyxor som var sååå himla sköna! + lite annat smått och gott. Hem och fixa på skullen och nu sitter jag och myser i soffan medan det regnar ute, det kallar jag en mysdag :)
(bilden är på Doma i November 2011)

Glad midsommar



Hoppas alla får en kanon bra midsommar där ute! :D

Väntar på fin besök av goa Anton!! :D Ska grilla, fota fina bilder på Anton m.m :))
Idag får Nicke sin vilo dag, det är han värd. Han har gått så bra nu flera dagar. :)
Har haft fullt upp sen jag gick av jobbet 7.30 i morse. Tog ut hästarna, skulle gå med hundarna men det fixade Maris Kenneth, städa hela lägenheten såg ut som en bom släppts här, diskat, dammsugat, troka golv m.m... Nu ska jag försöka fixa det som behövs till grillningen. Kanske borde ta upp köttet.. ;P
Nej nu lä faster Emma sätta lite fart.. :)

Ha det bra!

Onsdag 20/6

Två bilder från igår!
 
Haft en kanon bra dag på jobbet, trivs!! :) I morgon blir det ett lång pass börjar 8.30 och går av 7.30 på Fredag morgon.. :) Härligt! Och på Fredag kommer Jocke, Annelie och Anton på midsommar besök, så bli så mysigt och kul! Längtar! :D Vi tänkte grilla.
 
Vad ska ni göra under midsommar? :D
 
Idag efter jobbet blev det stallet direkt. Ut på en skogstur med Maria och Doma, super mysigt! Va ute i ca 40-45 min, skrittade mest och travade en liten bit sen blev det massor med prat. :) Hade inte så stora krav på Nicke, mest att han skulle gå fram för skänkeln och flytta för skänkeln, red mycket skänkelvikningar på dom breda skogs vägarna och det gick ju rätt så bra. Lite trött och seg.. :) Men annars nöjd. Pyssla lite i stallet efteråt tog reda på massa schabrak, täcken, benlindor m.m. som har tvättats..

Och nu sitter jag i soffan helt död typ, ska försöka förflytta mig till sängen nu så jag orkar upp och jobba lång pass i morgon! :)
Godnatt på er!
 

Godnatt

 
Nu säger jag tack och godnatt för mig! :)

Tog med hunden och kameran

 
Tog med hunden och kameran med mig ut i skogen en sväng idag. Försöker hitta insperationen till fotograferingen igen! :) Går sådär, mycket roligare om man har sällskap med sig.. Sluta med att jag stod i hagen och fota Nicke och Doma som är så kära så! :) Heheh.
Sen har jag även ridit en kvällstur på ca 40 min ikväll också, super mysigt! Gick mycket bättre idag inte stark alls. Blev mest skritt och trav med backträning. Idag var han väldigt lugn så det känndes superbra när vi trava sista biten så där nöjde jag mig och skrittade hemåt! Man ska sluta när det går som bäst! :)
Nu har jag precis lagat ihop en lasagne som står och svalnar lite, va längesen jag åt lasagne så det ska bli riktigt gott! :) Blir lugnt nu resten av kvällen. I morgon väntas ett kortare jobbpass 9.30-16.00.
 
 
  

Nya blogg.se



Oj va dom har gjort om här på blogg.se
Bara att lära sig allt på nytt då. :)

Usch idag när jag och Maria skulle fixa med nytt vatten till andra hagen hästarna fick gå i nu så hitta vi en stor död kråka i vattentunnan!! Bläää! :/ Men vi fixa det! ;)
Idag är sista dagen på min långledighet så idag blir det lugna puckar! Hehe. Tänkte försöka pilla lite med bloggen.. Och såklart va ute i stallet ovh pyssla med Nicke lite senare. :)

18/6-12


Bild på min fina fråna Maj 2011.

Hejsan!!

Kom precis in från stallet. Har varit ute på en underbar ridtur i skogen med Nicke. Mycket pigg och glad häst som fick komma ut i skogen. :) Blev ett kravlöst ridpass med skritt,trav och galopp, det behövs också. :) Nicke va lite stark idag men det gick att kontrollera, tror han mest va glad och lycklig. Red ungefär 45 min och han verkar trivas bra med nya sadeln även ute i skogen.

Annars har jag hängt med älsklingen typ halva dagen idag efter möte på banken och älskligen slutat jobbet. Åkte och åt lunch/middag ute tillsammans, kika lite i affärer, promenerat vid vattenparken med Mysan, köpt kulglass, bara varit , super mysigt! :) 

Har även fått lite saker sålda också. ;)  

Nicke löshoppar



Här kommer bilder och film på när Nicke löshoppar. :)
Är nog 4-5 gången han löshoppas.

Söndags mys

Va mer saker än vi trodde.. Så vi har tagit bild på allt ikväll. Så i morgon lägger vi upp allt ist. Blev lite sent. :)

Nu blir det söndags mys med älsklingen som äntligen kommit hem! :D


Håll utkik!

Jag och Maria håller på att rensa våra hästgarderober saker som ska säljas. Så vi kan fylla på med nytt och få plats med allt nytt vi köpt... :')
Kommer upp en bloppis ikväll!


Nosgrimma tillsalu

Svart nosgrimma i storlek full aldrig använd tillsalu.
50 kr.


Vart ju bra tillslut


En bild från förra sommaren. :D

Tjoo! :)

Blev ju kanon väder senare på dagen. Så löshoppning blev det allt! :D Löshoppade 4 st glada hästar. Bilder kommer! Håll utkik!
Annars har jag inte gjort något speciellt alls idag, bara tagit det lugnt och tagit hand om mig själv! :)
Är iaf super nöjd med dagens löshoppning med Nicke. :D Älskade häst!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite onyttiga gosaker... :)

God förmiddag!

Min morgon var tillbringats i soffan och kommer nog tillbringa resten av dagen i soffan.. Iaf om det ska vara sånt här piss väder!!
Har varit ute med Mysan i regnet, ingen av oss gillade det. Har tittat till hästarna och fyllt på nytt vatten åt dom. Dom såg heller inte ut att gilla vädret, dom stod under björken.. :s

Så har unnat mig en ansiktsmask på morgonen, tända ljus och frukost. :) Så får se då vad resten av dagen ger..
Blir nog ingen löshoppning i detta väder..


Min dag

Kom hem från jobbet vid 9.00 tiden i morse. Så idag har jag inte gjort något speciellt allas. Bara tagit det lugnt och och umgåtts med Älsklingen hela dagen tills han åkte ner över landet och ska göra det sista på dykningen. :)

Sen har jag såklart ridit Nicke. Idag gick det mycket bättre. Han va med mig från början till slutet. :) Red mycket på böjt spår, serpentiner, 8:or, volter och han blev så mjuk och fin. Fick till det jättebra i vänster varav som är hans svåraste varv. Men jag va mycket nöjd! :) Pigg och glad häst.

I morgon står det löshoppning på schemat! :D Med Julia, Kicki och deras hästar. Ska bli kul, va ett tag sen Nicke löshoppa. :)

Nu ska jag försöka sova. Godnatt! :)


Promenad i fin vädret

Ute på promenad med lille Mysan! :)
Snart dags att ta fram sommar kläderna igen känner jag! :D

Efter promenad blir det rida häst! :)


Meeting

Under helgen är det dressyrmeeting på Ludvika ridklubb, där ska jag sitta i seketariatet fredag, lördag :) kul att få se massa fina hästar och ritter...nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Ludvika. Ha en bra dag!


Torsdag

I morse när jag kom hem från jobbet gick jag morgon promenad med Mysan. Och då möttes jag av dom här två sötnosarna som stod och klia varandra! :) <3
Tog en tupplur på sängen efter promenaden. Sen tog jag tag i dagen. Bytte om till ridkläder och gick ut i stallet. Tog in Nicke och pyssla med honom innan nya sadeln åkte på och vi tog ett kort pass i paddocken ca 20-30 min. Vill inte rida så hårt och länge med nya sadeln på en gång. Och dessutom har jag inte kunnat rida ordentligt på ett tag utan sadel. Har ridit barbacka, tömkört och jobbat från marken.. :)
Så kände mest igenom Nicke i båda varven skritt, trav och lite galopp. Pigg och glad häst. Han verkar trivas lika mycket med nya sadeln som matte! :)
Har sett i min garderob i stallet att jag har hur mycket nytt som helst som jag inte ens hunnit provat på Nicke.. Skärpning! :P Hehe.

Längtar redan tills i morgon när jag får rida min Kung! :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3331530/images/2012/pic_206653712.jpg" class="image">


Oops i did it again

Nu har jag shoppat igen.. Fast nu något jag verkligen behöver! :) Sadel!!
Blev den bruna sadeln + att jag köpte stigläder till. Nöjd!
Nu kan jag och Nicke fortsätta där vi sluta. :)

Sen fick jag paket idag också, alla skydden hade kommit. Snacka om snabb och bra leverans, service!! :D
Fick en påse hästgodis i paketet också. :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3331530/images/2012/pic_206504558.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3331530/images/2012/pic_206504591.jpg" class="image">


Shopping dags

Nu har jag funderat o tänkt och jag kom fram till att jag var tvungen att ha en tömmkörningsgjord så jag och Emma åkte till Norells hästsport där jag köpte en tömmkörningsgjord i läder och så köpte jag ett selunderlägg och tömmar, så nu är jag glad:) Doma fick stå idag för vi var ju ute på promenad igår för att gå av det stela musklerna efter tävlingen.. Imorgon blir det att prova gjorde! Bild kommer senare på gjorden. Nu ska jag kika lite tv. See ya!

Detta skulle ha kommit upp i Måndags! :)


Beslutsångest

Har sån beslutsångest om vilken färg jag ska köpa på sadeln!! :o
Måste bestämma mig rätt så snart, blir ev köp idag.. :) Han passar ju jätte fint i brun färgen som va på sadeln!! Hmm... :)

Fick nyss ett sms om att jag har paket att hämta ut. Skydden har kommit! :D Wiiie.

Har lite att fixa idag innan jobbet kallar.. Så bara att sätta igång! :)


Brun eller svart?

Så i stället har jag bollat runt i huvudet och bestämt mig för att köpa en hoppsadel först. Hoppsadel kan jag både rida dressyr i och rida ut, hoppa och allt.. Så ska jag leta vidare på en skön dressyrsadel. Det är ju dressyr jag är mest inriktad på så då vill jag ha en super skön dressyrsadel att rida i. :)
Testade en wintec hoppsadel på Nicke förut som satt bra.
Så nu är frågan ska han ha den här brun färgen eller ska han ha svart?? :)



Diss

Lånade ju hem en svart Tekna dressyr som jag provat över helgen. Trodde den skulle bli perfekt.. Men nej. Den låg bra på Nickes rygg men M i bommen var för vid och det fanns inte smalare till just denna sadel.. :( Och så var den inte så djup i sätet som jag vill ha det. Så den åker tillbaka! Tråkigt!
Så en diss till Tekna dressyr s-line.

Studenterna



Min syster Elina tog studenten 8/6-12



Fredriks syster Lina tog studenten 8/6-12

Kusin barn



Kusin barn. Min kusin Emelie och hennes Eddie. :)

Familjen



Familjen. Min bror och hans fru Annelie och deras underbara söta lilla Anton. :)

Kvällspromemad

Kvällspromenad med dom bästa! :)
Känner mig lite piggare.. Mådde inte så jättebra idag efter jobbet, inte så pigg..
Annars gick det kanon bra att jobba. :)
Väl hemma så blev det inte så mycket. Älsklingen har fixat och donat jätte mycket fint i lägenheten hela dagen, så fint! :)
Blev pizza mot kvällen ute i solen, mysigt! Sen gick jag och Maria kvällspromenad med hästarna. Har varit borta 1 dag och ändå hade vi så mycket att prata om! Haha :P

Nu ska jag snart krypa under täcket. Bara jag skickat dom sista bilderna! :)

 

 


Klickade nyss hem



Klickade nyss hem 4 st skydd av dom vita och 4 st skydd av dom svarta fast svarta med vitt foder! :D
Glad!

Dagen i helhet

Idag fick jag sova en sväng sen åkte jag med Veronica till brks dressyrtävlingar och tittade på Malin o Agnes sen vidare till rusta där jag köpte sex fina ramar till mina fina framkallade bilder som emma tagit på mig o doma sen åkte vi till Norells hästsport där jag köpte en remontgrimma och ett par tyglar o lite hästgodis. När vi kommit hem fick jag tråkigt så jag tog med mig hundarna och åkte till Hedemora o hälsa på mamma o pappa. Hemma igen så åkte vi o köpte pizza, sen ut på kvälls promenad med Doma , Emma o nicke:) och nu sitter jag i soffan och varvar ner tills jag ska sova.. Hoppas ni haft en bra dag!


Tävlings dagen

Tävlingen idag kändes jättebra! Kändes som att doma tyckte det var super skoj i alla fall& jag tyckte det var roligt också:) vi var båda lugna o avslappnade och det kändes som en dans på rosor, men sen när jag fick se %en så vart jag lite besviken, men jag försöker se det som en tävling för mig själv och försöka höja %en ett snäpp varje tävling och att utvecklas hela tiden:) älskade domi<3 nej nu ska denna nöjda tjej mysa i soffan med sambon och hundarna! God natt!


God morgon!

God morgon alla!! :D

Ligger i sängen, skönt med lite sov morgon. Igår blev det en toppen dag!
Åkte upp till Mora och kolla när Elina och Lina tog studenten! :) Så himla fina och glada!
Efter Elina åkte runt med sin klass ett tag så blev det mat på restaurang, god mat! :) Har haft kameran med mig så massor med bilder.
Har även fotat Familjen Rosenson oxå! :D Men ska bli mer familje kort på dom.
Eddie och Emelie har jag också hunnit fotat lite! :D

Idag ska jag och Fredrik åka hem över till Borlänge. Ska gå upp och duscha och äta frukost nu sen åka till Våmhus och hämta Fredrik. :)

Det pratas om grillning idag.. ;)


Och idag ska Maria och Doma ut och tävla dressyr, lycka till! :D


Tävlingsdags!

Idag är det dags för tävling i dressyr, min starttid är 12:59 och det var lite skönt för att Doma kunde gå ut en sväng innan vi åker. Nej nu ska jag gå ut:) ha en bra dag!


Ny sadel förhoppningsvis

Tjooohooo!!
I morse fick jag hem en ny sadel som jag ska prova på Nicke i morgon när jag kommer hem! Hoppas hoppas den blir bra! :D En Tekna dressyr s-line.


Sov morgon!

Oj oj oj! Nu har jag gjort det igen... Försovit mig! Tack Emma som väckte mig och tog ut hästarna! <3
Red i alla fall igår och det kändes helt ok inför helgens dressyr.. Red igenom henne ordentligt vilket hon tyckte va jobbigt, men det gick:)
Köpte lite grejor igår till Doma, det blev super bra! :)


Igår efter jobbet

Igår efter jobbet så gick jag ut i stallet direkt och plockade in min älskade häst. Borstade och pysslade länge med honom, sen gick vi ut på åkern där fick han beta lite innan vi jobba på banan. Longera en stund först både med longerlina och löslongera.. Sen fick han busa runt ett tag, sen nh-tränade vi lite. Så mycket hjärntänk och kommunikation blev det. Mycket nöjd! :)


Mer utbildning

Halloj! :)

Har inte varit hemma på hela dagen. Började med att ta ut hästar i morse in och sova en stund till.. Sen har jag varit på ännu mer utbildning med jobbet idag, mycket lärorikt! :) Och nu ska jag jobba tills i morgon bitti går av 7.30.
Då ska jag hem och göra klart allt med Nicke. Packa, duscha och göra mig i ordning för att åka upp till Mora och titta på studenterna, min syster och Fredriks syster tar studenten i morgon! :)
Så på Lördag ska våran lilla goa hund följa med oss hem. :D


Gnägg

Häst bilder från igår när jag ridit barbacka. :) Älskade häst!
På första bilden gnäggar han precis hehe.

 


God morgon

God morgon bloggen! :P

Haha! Fick lov att skoja till det lite. Jag idag! :)
Jobba står på schemat idag ända till kl 18.00 härligt härligt!
Efter jobbet blir det stallet, hästarna har stått ute inatt. Så det är bara att hem och rida! :) Väntar ju på att få hem en ny sadel jag ska prova.... Spännande!

Så igår longerade jag Nicke lite innan för att kolla om han är med mig lika mycket från backen som från ryggen, och det va han! :) Sen hoppa jag upp och red barbacka i paddocken. Går bara bättre och bättre jag hittar mer och mer balans. Har ju en sån snäll och ärlig häst så när han känner att jag kommer i obalans så stabiliserar han upp oss eller så saktar han av.. :') Och även fast jag kan trilla lite på sidan så får han inte panik och ökar utan stannar och kollar så jag hänger med hihi. Söt häst!
Så igår var jag jätte nöjd över ridpasset! :)


Hemma igen!

Nu så ,sitter jag hemma i soffan efter ett eftermiddags pass på jobbet:)
Trodde det skulle vara fint väder men icke.. Det regnar. Efter regn kommer sol!:)
Men i natt går hästarna ute, det tyckte dom nog var en bra Ide' !
Nej nu ska jag mysa med mina kära hundar. Todeloou!


Ut i stallet

Har kommit hem och fått i mig lite mat. Bytt om till stallkläder och så nu gå ut i stallet. :) Rida först och mocka sen.
Haft en toppen dag på jobbet! :)


God morgon!

Inge regn idag på morgonen! Imorse tog jag ut hästarna, Doma och Nicke fick gå upp i gräshagen, sååå lyckliga. sedan var jag ut på lång promenad med hundarna i ca 1 1/2 h sen mockade jag o gjorde klart i stallet. så nu ska jag duscha o åka och jobba 13-20. Doma får vila idag också för hundarna gick i första hand idag.. Ha det gött!


Lugna puckar

Tjoho.

Igår blev det bara en slappis dag.. Fixade och gjorde klart stallet på morgonen. Tvättade och städa lite också. Hängde sen med Maria in till kupolen, djurmagazinet sen åt vi lunch på Max! Ibland får man vara lite onyttig.. :)
Va sällskap hos Maria ett tag innan jag åkte iväg till Hedemora på utbildning med jobbet som höll på mellan 18-20. Mycket givande!
Tog in Nicke och myste med honom på kvällen. Sen bjöd Maria och Kenneth på kvällsfika.. :)
Sen var det tack & godnatt!

Idag blir det jobba ett dagpass. Sen stallet resten av dagen!
Hoppas sadeln kommer denna vecka!! :D


Tråkigt väder...

Men inte deppar jag för det:) Doma har fått vila en vecka ca pga snor o hosta så hon o Nicke fick ju gå på bete ett par dagar. Sedan jag skrev sist så har jag hunnit med och skaffat mig en till hund, Karlsson, eller milo som vi kallar han :) bild kommer! Idag har jag shoppat lite åt hundarna o mig själv, hundmat o koppel vart det till hundarna och en iPhone 4s med tillbehör till lilla mig, nöjd tjej!;) nej nu lockar sängen.. God natt!


Regn uppehåll..

Trist dag idag också! Går ju inte att göra nå i det här vädret, regn uppehåll regn uppehåll regn...
Hoppas på bättre väder i morgon! Om det är sånt här väder i morgon så tar kanske jag och Nicke nog en tripp till ridhuset! :)
Idag fick lilla Harlee fisen åka hem till sig, nu har matte och husse kommit hem. :)
Har varit med Veronica till ridhuset ikväll med hennes häst. Så himla kul att se va bra det går för dom! :) Framsteg. Tog in Nicke och Doma innan vi åkte, piss blöta täcken.. :/ Dom blev så nöjda så och få komma in i sina boxar!
Har bestämt mig nu för en dressyrsadel jag ska beställa hem och prova! :) Ska även prova med en hoppsadel i samma märke. Har lite funderingar på om jag ska ha brun hoppsadel?! :)


Hästarna



Sötnosarna här på Hovgården! :)


Bra start

Bra start på dagen! :)
Frukost nu sen får dagen rulla på som den kommer.. :)


Trist dag

Fy va trist väder det är!!
Har varit en sväng till Falun idag men det blev inte långvarigt, kollade bara på några ekipage och fotade typ inget.. :/ Svin kallt, regn, blåst, hinderna blåste ner, staket blåste ner.. Ingen bra tävlingsdag!
Skönt när man kom hem till värmen i soffan! Sen gick jag ut i stallet och tog in en frusen Nicke, borsta av honom och la på honom ett täcke lille plutten. Så inatt får Nicke och Doma stå inne och mysa. Nicke rulla sig direkt han kom in i boxen. :) Sånt här väder ska det inte vara hallå det är 2 Juni!!! :o


Myser i soffan nu med Älsklingen och Harlee! :)


Äntligen iphonen



Hallå :)

Nu har jag äntligen fått tillbaka iphonen!! Eller ja jag fick faktiskt en helt ny! Så nu kan jag uppdatera bloggen direkt ifrån mobilen igen. :) Har haft en stenålders mobil ett par dagar som typ bara legat inne på bordet om dagarna, klarar inte av en sån mobil.. :o Därför det varit lite dött här ett tag!
Gick iaf kalas bra att jobba. Plockade upp Maria efter jobbet efter att hon lämnat in sin bil på verkstad, efter det blev det frukost på Mcdonalds onyttiga som vi är.. :P
Har även tömkört en trött Nicke idag också som stått ute nu om nätterna, så han va lite små seg. Men tömkörningen gick bra ändå hihi. Han gör alltid sitt bästa.

Nu på kvällskvisten har jag och älsk kollat på nya filmen Hamilton, as bra den kan jag rekommendera! :) Gått kvälls promenad med Harlee och fixat lite..
Men nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen! :)

Shoppat

Idag har jag och älsklingen varit på kupolen en sväng! Detta fick följa med mig hem denna gång.. :)

Plus att jag fått 2 st nya minneskort till min kamera av älsklingen ett 8 gb och 16 gb. :D


RSS 2.0