Mys på hög nivå

Nu blir det mys med mina flickor!! :)


Nya träns

Titta vad jag och Maria har hämtat ut!! Vi har köpt varsitt träns. Äntligen hitta jag ett jag ville ha i rätt färg! :))


Sadelkammaren

Här blev min plats i sadelkammaren. :)


Vänskap

Fick den här av Maria igår! :)
Verkligen riktig vänskap. <3


Ridtur

Har varit ute på ridtur med Julia på kvällskvisten. Vi skritta och trava runt åkrarna, en kanon fin ridväg. Blev mest skritt. Härligt! Gick kanon hästarna var lugna och fina vi kunna till och med trava lugnt och fint brevid varandra! :) Provade ett nytt bett också ett sprenger full cheek, ska prova det ett par ggr till sen ska jag införskaffa ett. Nicke verkade trivas bra med det i munnen. Super mysigt ridtur!


Inhandlat

Nu kommer lite bilder på det jag har shoppat.. Såg idag när jag diska muggarna att jag råkat ta olika haha en med ett mindre öra, suck.. :)
En halsförlängare, delta, schampo, och 2 kuddar som jag köpte idag! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3331530/images/2012/pic_5064a54ee087c322c94405f0.jpg" class="image">


Har precis fyllt i en

 
God förmiddag! 
 
Har precis fyllt i en ny varukorg på Hööks hihi.. :') Ska strax gå upp till Maria och se om hon också skulle ha något.. Hööks kommer ju på hästmässan vi ska på i Borås men vill beställa nu ändå. Inte säkert dom har allt jag vill ha på mässan och det kanske tar slut snabbt. Vem vet. :) 
Jag och Maria ska ta en tripp till Hedemora om 1 timme ungefär, lämna tidrapporter och Maria ska till kiropraktorn. Sen blir det stallet. Tänkte rida ut en sväng idag iaf och fortsätta putsa och dona. :) 
Ska planera lite med Maria hur vi ska göra när vi ska ner på hästmässan om vi ska ta bil, flyg eller tåg, sova på hotell eller inte.. Hmm lite lyx måste man ju ha.. ;) 

Full dag

Nu ligger jag äntligen i sängen! Har hållit igång sen 7.00 i morse tillsammans med Maria. Tagit ut hästarna, hämtat massa hö vid 8.30, hissat upp 2 av balarna på logen och rullat ut 1 i hagen. Efter det gick vi in till Maria för en kort paus med chokladboll, mumms! :) Gick ut i stallet igen började med att mocka och pyssla lite. Skulle ha ridit ut med Evelina men jag avstod då det öst ner regn sen i natt till nu typ, men det blir fler gånger!! :)
Sen var det dags för lunch så drog till Max med Maria & Juila, biltema, dollarstore, Norells och Dalvikskvarn. Allt jag köpte kmr bild på i morgon! ;)
Hem och göra det sista i stallet innan kvällning plus att jag putsat träns, sadelgjord och förbygel ordentligt! :)

Igår jobba jag Nicke från marken med repgrimma, kanon kanon. Duktig och lättlärd häst. :)

Fick låna ett bett av Julia jag ska prova på Nicke när det nya tränset anländer... ;) Mummms! Kanske ev provar det bettet redan i morgon.. ;)

Oj va mycket text det blev..
Godnatt.


Nya ridstövlar

Mina nya ridstövlar! As sköna!!! :) Bästa stövlarna hittills inte alls som stövlar brukar vara vid första användningen, hårda och ge skavsår osv.. Hade dom i Måndags när jag red markarbete och dom va kanon!! :)
Så dom kan jag verkligen tips till er. Och helst till dig som är frussen om fötterna! ;)


Tvillingar

Är dom inte söta i sina lika täcken!? :D


Hö hämtning

Idag har vi hämtat hem 3 st stor balar hö till hästar en hade vi ut i hagen. Hästarna blev så glada så!! :)


Mys

Idag har jag varit och lämnat prover hos farbror doktorn.
Sen drog jag iväg och skulle prova och köra en AMHA hos Tina. Det gick kanon! Jag fick prova köra hennes fina hingst cheater och han var sååå snäll:)
Så nu är jag taggad att få hem min Pelle<3 efter det så titta vi lite på vad jag behöver till Pelle i utrustningsväg.
När jag kom hem så hade gulliga Emma mockat åt Doma och fixat åt henne. Då kunde vi sätta igång med motion av hästar. Jag arbetade Doma ifrån backen med repgrimma, gick fin fint!
Nej nu ska jag gå o lägga mig, imorgon ska vi hämta Hö.
God natt!


Häst mässan

Nu ska jag avslöja det roliga!! :)
 
Har varit med i en bloggtävling hos Jenna om biljetter till hästmässan i Borås. Och igår så drogs vinnarna, och jag vann 2 st biljetter!!! :D As kul!! Så Lördag den 14/10 blir det att åka till Borås på mässa, föreläsningar och clinics. Ska bli kanon!
 

Kvälls mys

Nu lyxar vi till det och kollar på tv! :)

/ Maria & Emma


JH Collection

 
En marin blå outfit för hästen och ryttaren. Allt från JH Collection.
Skulle själv kunna tänka mig köpa allt detta. :) 

Jag och Nicke


Maria tog lite bilder med hennes iphone igår när vi red. :) 

 
 
 

God morgon!

Nu är alla söta hästar utsläppta! :)
Själv går jag in och lägger mig en stund till...

Idag avslöjar jag en kanon kul sak!! :D


Markarbete



 

 
Hallå alla ny och gammla läsare!! :) 
 
Efter hästarna blivit skodda idag så käka jag och Maria Max lunch i sadelkammaren. Sen tog vi tag i stallsysslorna. Blev markarbetespass för mig och Nicke med hjälp av Maria. :)
Gick så himla himla bra! Har verkligen blivit stor skillnad på Nicke. Han bjuder på mot bommarna bättre än någonsin inte alls som förut! Hittar takten efter 2 varv och vet precis hur han ska göra. Inget stress eller tittig, snarare cool lugn och tycker det är kul. Travade först mitten på bommarna sen längst in på bommarna sen längst ut på bommarna i båda varven. Kändes jättebra från början till slutet. Idag jobbade han på riktigt fint, fick med sig bakbenen ordentligt. Är otroligt stolt över min bääbis! :) Går verkligen framåt och vi har kommit över rädslan för bommar båda Nicke och jag. Med rätt träning, tålamod, lugnhet och rätt person så har vi fixat det, men det är en bit kvar av vägen tills vi är framme. Men han visar framsteg varje gång vi rider på med bommar. Känns så skönt och roligt! :) Vi kämpar på!! Maria blev ju nästan tårögd över att det gick så bra och att det blivit sån skillnad. Och jag sitter bara och ler. 
Nicke fick ha sitt nya röda schabrak idag, as läckert! :) Mina ridstövlar kom idag också och dom satt kanon bra. Så red i dom idag, kanon sköna fast dom är nya så kändes dom super sköna inte alls nå skav eller liknande.. 
En stor HISS till Nicke och mig idag! 
 

Ny skodda hästar

Då var hästarna ny skodda! :) Härligt härligt bara att rida på ett par veckor till då.
Nu blir det en väldigt väldigt sen lunch för oss sen ska vi sätta igång med stallsysslorna! :)


Nya skor idag

 
Idag kommer hovslagaren till dessa två sötnosar! :)
 

Ännu en ny vecka..

Igår vart det lite tömkörning och Doma kändes fin:)
Jag har ju varit hemma med ont i magen, jag har varit hemma mer än 2 veckor och nu väntar jag på att farbror doktorn ska ringa, får se vad som sägs..

Snart kommer Pelle hem också, i början av oktober är det sagt, men det beror på hur såret ifrån kastreringen läker. Det ska bli awsome!:)
Nu ska jag ta det lugnt i soffan ett tag, sen kommer hovis kl 12.
Bilden är när jag kliar Doma i mellan hennes lår:)
Tja tja!// Maria


Pysslat i stallet

Blev ett par timmar med pyssel i stallet på eftermiddagen ända tills det blev kväller för hästarna. Härligt att pyssla på i stallet i lugn och ro. :) Longera Nicke i skritta och trav på ridbanan sen lite andra övningar. Gick bra att longera när jag väl fick ut honom på en större volt.. :P
Nu är det läggdags, en dag i morgon också! :)


Sadelkammaren

Såhär fint blev det i sadelkammaren! :)


Söndag

 
Mina ridstövlar är skickade!! :) Hoppas på att dom kommer i morgon, för nu börjar det bli kallt ute. 
 
Går kvällen blev riktigt lyckad, super mysigt. :) Idag blir det iaf en lugn dag. Ska försöka ut med Nicke när det blir uppehåll på regnet.. Annars blir det en soffmys dag.  
I morgon kommer hovslagaren till Nicke, skönt med ny verkade hovar. :) 

Hovgårdenspinglor laddar upp

 
Regningt idag!! Ska tydligen regna hela helgen.. Så jag tror jag avstår att åka och fota hopptävling i morgon, kommer fler tillfällen. :) 
Nu laddar vi upp för en tjejkväll! Hovgårdenspinglor har köpt smörgåstårta och laddat upp med vin och annat gott till tugg. Det är vi verkligen värda efter mycket slit och arbete! :) 
 
Ha en trevlig kväll allihopa! 

Bilder från Erik träning


Lördag

Nu har älsklingen fixat photoshop åt mig på våran stora mac dator! Kommer sitta här hela dagen känns det som, mycket roligare att hålla på med bilder på den här datorn än min bärbara.. :)

Mys bilder


Fota hopptävling

Funderar på att åka till Säter på Söndag och fota hopptävling?? :) Va ett tag sen jag och kameran lekte..
Ska höra med sällskapet om dom är sugna på att hänga med . :)


Vilodag

Idag får Nicke sin vilodag alltså ingen ridning alls. Det behöver han verkligen han har gått så himla bra nu, så då förtjänar han en vilodag! :) Ibland måste hästarna få vila sig i form också. I morgon blir det 1 timmes skritt tur på långa tyglar. :)


Inlägget skulle ha kommit upp tidigare på dagen idag..


Fredag

Doma va verkligen på myshumör när jag fyllde vatten till hästarna! :)

Har varit och shoppat i Falun med familjen. Hitta lite smått & gott. Nu väntar jag på god middag hemma hos pappa. :)


God morgon

God morgon!
 
Har nyss kommit in från stallet, har tagit ut hästarna. Tänkte mocka och göra klart allt men det jag hörde i stallet i morse gjorde att jag skyndade mig ut med hästarna sen gick jag in!! :o
Tänkte sova en timme till innan jag drar igång dagen! :)

Onsdag


Måste börja med att säga att jag har ridit en kanon fin häst ikväll! :)  Kan inte beskriva hur bra det gick, har en bra känsla i kroppen! ♥ Känns verkligen som att vi gått upp ett steg nu. Allt jobb börjar ge mer och mer resultat. Så himla kul.
Idag har vi fixat klart sadelkammaren så nu kan vi hänga in våra sadlar och träns igen! Så skönt! :) Jag och Maria åkte till Gullans och köpte frukost efter vi släppt ut hästarna och mockat. Åt frukosten sen satte vi igång i sadelkammaren.
Annars har jag stor städat och fixat i lägenheten och bara tagit det lugnt..
Nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan och kika om det är något att se på tv:n.
 

Fixa i sadelkammaren

God morgon på er!! :)

I morse tog vi ut hästarna tillsammans.. Efter gick vi in till Maria en sväng och bara satt i köket och prata.. :) Och nu är vi i stallet igen och har precis mockat nu väntar vi bara på att Julia & Kicki ska komma ut, dom skulle ta med sig tränshängarna som kommit till sadelkammaren så vi kan fixa klart och få hänga in våra sadlar och träns! :)


Korsspindel

Titta vad vi har hittat för äckligt i stallet!!
En kors spindel!!! Först såg vi en när vi pyssla med hagarna i Söndags och en idag utanför stalldörren.. :/


Tisdag

Slöa är bara förnamnet!!
 
Vi har suttit hos Maria sen kl 11.00 i förmiddags bara snackat skit och druckit kaffe. Men vad gör det en regning dag som denna? :) Vi ska strax byta om och gå ut till stallet och pyssla på.. :)
Idag tänkte vi pyssla om boxarna lite, skrura väggarna och göra det fräscht det är ju liksom hästarnas boende. Vi vill inte ha det skitigt runt oss!
 
Ha det bra!
/ Maria & Emma
 
Hur ofta gör ni rent era hästars boxar? :)





Hjälp :)

Någon som vet någon sida som säljer three crown horseline träns? Försöker hitta ett brunt pullarnosträns!
 
 

Nöjd!

Idag så har det flytit på bra. Har varit och shoppat mig ett schabrak (ett hv polo). Vart väldigt fint på Doma:) sen red jag och det gick ju kanoners! Hon var så himla mjuk o fin, älsklings hästen då<3 nej nu ska det pysslas på här hemma! Ha det/ Maria


Ridit i blåsten

Halloj!

Idag har det varit en kanon dag!
Vakna tidigt i morse redan vid kl 7.00 och var hur pigg som helst. Gick upp duscha, åt frukost, pyssla lite.. Sen åkte jag och älsklingen till kupolen för lite shopping. :) Köpte 2 par skor och strumpor och så köpte älsklingen 2 st linnen till mig. :) Skickade även tillbaka ridstövlarna dom va lite för stora så ska byta till en mindre storlek. :)
Mysigt med en shopping dag med älsklingen! :)
När vi kom hem så gick vi ut i stallet och hjälpte till med lite justeringar på hagar. Sen tog jag och Nicke oss en tur it i blåsten och det gick så fint så. :) Älsk följde med på cykel.


Hagbygge!

Nu så har vi byggt klart hagarna så nu kan Pelle komma hem tycker jag:) vart super bra! Inge mer hagbygge på ett tag hoppas jag. Doma har fått vila idag för jag själv var inte så pigg. Nej nu tror jag att jag ska försöka sova. Bye bye!


Solig ridtur!

Idag red jag och Emma en sväng i det härliga vädret. Skönt!:) båda hästarna skötte sig kanon, vi skrittade, travade o galopperade. Sen bar det av för lite lunch på Max. När vi kom tillbaka så satt vi igång att bygga lite hagar, eftersom det kommer en ny häst till stallet utöver min mini:) kul!
Ha en trevlig lördagkväll!
/ Maria


Ridtur

Ridning på gång! Härligt med en tur nu på förmiddagen. :)


Ridväg

En av alla underbara ridvägar!! :D

 


Mina saker

Mina saker kom idag!! Shit vilken snabb leverans för en gångs skull! :D Har inte tagit bild på stövlarna kommer..


Ridvägar

Idag kommer det ett inlägg på en utav dom härliga ridvägarna! :))
Red en tur igår som tog ca 1 timme. Jätte härligt, skritt, trav och galopp. Gick jättebra, gick fram kanon bra för skänkeln hela tiden, gjorde galoppfattningar från skritt på både rakt spår och uppför. Traven va riktig mjuk och framåt. Mycket nöjd med gårdagens ridtur!! :)

Idag blir det markarbetes träning! :) Får hoppas på att vädret blir bättre bara...


Just det!

Vi har fått två nya inhyrningar i lösdriften Malin och Elin med sina hästar Agnes och Molle :) bilden är när vi alla hjälptes åt när deras höhus skulle flyttas och skulle ställas i hagen på hovgården.
Kul att man kan hjälpas åt:)
Ha det bra!


Bra ridtur

Är ute på bästa hästen!! :D Så otroligt stolt och nöjd över Min Nicke!! :D Går så himla BRA! Satt och bara med ett stort leende i galoppen :D


Nu så!:)

Nu är sadelkammaren nästan klar:) härligt och skönt att snart kunna hänga in mina sadlar!
/ Maria


Sadelkammaren

Vi jobbar på i sadelkammaren!! :) Blir riktigt bra. Kommer bli kalas när allt är klart, väntar bara på tränshängarna nu. :)


Beställde detta

Detta klickade jag hem från Hööks igår! Kunde inte komma på att jag behövde något mer just nu.. Sadelgjorden va det viktigaste då jag lånat Marias ett tag nu.. :') Och allt fans till och med i lager så hoppas det kommer fort.


AMHA in the family :)

Glömde ju berätta att jag har/ska köpa en häst, eller en Amerikansk miniatyhäst :)
Han heter Marielunds Suprime just 4 U, men han ska kallas Pelle.
Pelle är 3 år och har färgen Smokeyblack.
Pelle kommer hem ifrån Danmark inom kort, det ska bli super kul! Första utställningen är redan planerad :)
Här är lite info om AMHA:
Den Amerikanska miniatyrhästen får INTE förknippas med Shetlandsponnyn den är en fristående ras som har tagits fram efter många års gediget avelsarbete i USA.

Den ska ha långa ben. litet huvud, lång hals, kort rygg, högt ansatt svans och proportioner som en stor häst.
Miniatyr hästar idag är elegant utformad med vackra proportioner.
Det finns tre varianter av miniatyr hästar. Mest kända är Falabella (från Argentina, har en maximal höjd på 1,06 m).

Andra sort är Bergman miniatyr hästar (de kommer också från Argentina) inte så vanlig finns bara ett fåtal kvar av denna ras.
Den mest eleganta och raffinerade från alla små hästraser idag är den Amerikanska Miniatyr Hästen: officiellt heter de American Miniature Horse (AMHA).
Oftast så används den Amerikanska miniatyrhästen till utställning. tävlingshäst i körning, hoppning, agility.
I USA så används den även som blindhäst.
Denna ras är väldigt lättlärd och intelligent, vilket gör att den förekommer ofta på circus och andra uppvisningar. Den har ett lugnt temperament och är mycket snäll och tillgiven. Fungerar utmärkt till små barn, handikappade och gamla.
Det är som att hantera en stor häst, fast i litet format.
(infon är hämtad ifrån http://www.miniatures.se/index.html)
Ni får veta mera när busen kommer hem!
Ha det bra! / Maria






Erik träning




Hejsan! :)
Länge sen sist.. Jag har haft fullt upp, jobb. häst och träningar. Men nu ska jag skärpa mig på riktigt!
Bilderna är sedan förra Måndagen när jag var på hoppträning för Erik Berggren i Säter.
Vi (Doma & jag) har haft ett litet uppehåll ifrån hoppningen nu ett tag för det har inte kännts så bra, då bestämde jag mig för ett hopp break. Erik träningen var första gången vi hoppade ordentligt efter 2-3 månaders hopp break, det gick super bra! Erik trodde till och med att jag hade köpt ny häst, och då måste det ändå vara lite skillnad? ;) Hon var väldigt pigg och framåt, vilket alltid är super kul.
Och i Söndags var jag och träna för Helena Björnhager i Ludvika och det gick också bra! Första dressyr tråningen efter sommar vilan:)  Hon var nästan som vanligt, Svårt att komma i gång bara, men när vi fick en "spark i baken" av Helena så gick det mycket bättre.
Sommarvilan verkar som att den har "hjälpt" precis som jag var ute efter, alltså pigg och posetiv häst :) 
Bilderna tog bilderna på Erik träningen, tack Emma för dom fina bilderna och hjälpen!<3
Sjuk är jag nu också men det var inte så viktigt :)
Ha det gött!

Shopping sugen

Blev vist lite shopping sugen.. :')
Kikar runt lite på Hööks. Ska klicka hem dom där vinterridstövlarna jag prata om, sadelgjord och en sadelgjordstunnel.. Funderar på om jag behöver något mer. Hmm.. :)


Nickes foderstat

Nickes morgon och kvällskraft.
I krubban EM får han en näve kornkross och en näve hestekraft + B-vitamin och morötter.
Morgon och kväll ett halvt kraft mått hestekraft och lite mindre än ett halvt kraft mått kornkross + morötter lr äpple, banan.
3 kg hö morgon ute (fri tillgång kommer det bli längre fram)
2-3 kg lunch ute (fri tillgång kommer det bli längre fram)
4 kg hö på kvällen

Vad äter era hästar? Fler som ger sina hästar hestekraft?


Onsdag

Halloj! :)
 
Ska strax göra mig redo för att åka och jobba ett kvälls/nattpass. Har försökt sova lite men är alldels för pigg för det.. 
Har varit ute i stallet och gjort klart allting på förmiddagen. Nicke får sin vilodag idag. I morgon blir det uteritt sen på fredag kör jag igång första markarbetes träningen efter sommar vilan. Ska bli riktigt kul! :) Gick över lite bommar i skritt en dag för ett tag sen barbacka men inget som var planerat. Var en i stallet som skulle hoppa så då passa jag på att skritta över bommarna lite, det gick ju bra! :) 
Igår red jag ut med Maria & Julia. Red en lång tur på våra fina sandvägar och åkervägar!! :D Skritta och trava, gick bra för oss alla tyckte jag. Nicke blev lite lite pigg när han va sist i ledet en gång när vi trava men jag försökte bara få honom lugn och ha en lugn lättridning själv och det funka.. :) 
Ska ta lite bilder på nästa uteritt så ni får se va fina ridvägar det finns här! 

Stallomgivningen


Första delen av stallet med 4 boxar.


Nickes box


Förvaring med 12 st garderober 1 per box

Stall gången i andra delen av stallet med 9 boxar


Uppbindninsplatser


Transportparkering + gödselstack



Sadelkammaren som är under renovering


Förvaringsutrymme varsin hyllplan


Sadelkammar just nu annars är det torkrummet


Logen med varsin ruta


Ut mot framsidan


Sjukhage


Ridbanan


Spolplatta med uppbindning


Framsidan av stallet

Lösdriften


Förvarings utrymme med varsit fack


Lite av hindermaterialet




Baksidan av stallet
 
 Vill ni se mer av stallet?
Blev inte så fräscha bilder tog med mobilen.. :/ Men men höll vad vi lova iaf!

Var med och Tävla du också!

 
Tryck på bilden så kommer du direkt till tävlingen! :)

Reflexer fram



Idag kom alla reflexer fram. Red ut ensam i mörkret ikväll, rätt så mysigt att ria själv i mörkret men ändå lite läskigt. Jag får för mig att jag inte så kolla bakåt men ändå gör jag det ändå och skrämmer upp mig själv! :P
Gick jättebra idag också. Nicke gick på hela tiden i både skritten och traven, gjorde lite halv halter, öka och minska traven och det gick ju kanon! :) Han kan bli lite vinglig i traven men idag trampa han på rakt fram riktigt bra. Kul!
 
Blir uteritt i morgon också kanske jag får med mig Maria om hon mår bättre.. Försöker rida ut så mycket som det bara går. :) I morgon blir det annars en lugn dag, ska göra klart stallet tidigt och njuta av min lediga dag!
 
Kanske jag ska ta med kameran ut i stallet i morgon och ta bilder på hela stallomgivningen?? :D
 
 
En oredigerad bild på Doma får det bli för att fylla upp. Sen Maria var på Erik träning.
 
 

Vinter ridstövlar

Någon som köpt dessa vinter ridstövlar?
Funderar på att ev köpa mig ett par till vintern.. :) Går ju inte att rida i vilka skor/ridstövlar som helst i vinter.
Men undra om det är bra kvalité med tanke på priset 699 kr.

Någon som vet? :)


Rolig app

Hitta en rolig app jag pillar med... :)


Resultat av Alosin

Mitt betyg av Alosin salvan får 9/10 hästhovar!! :)
Muggen är inte 100% borta än men på god väg! Är jätte lite kvar nu av allt som var från början. Har smort på 1 gång om dagen i 3 dagar och det gav resultat redan efter första dagen!
Ska försöka komma ihåg och ta en bild på hur muggen ser ut nu..

Salvan ska verkligen finnas i mitt skåpet hela tiden då den kunna användas till mycket mer än bara MUGG! :)


Red ut

Igår red vi ut en lång tur! :) Riktigt mysigt. Visade Julia och Kicki några fler ridvägar, finns ju hur mycket fina ridvägar som helst här! :)
Är jätte nöjd med ridturen. Nicke skötte sig exemplariskt hela turen! :D Gick först i ledet den första biten, gick på bra hela tiden. :) Sen efter vi travat en bit så fick Kicki och Heli gå först en bit sen Julia och Katitzi så vi turades om och gå olika i ledet, bra träning det med!
Sista gången vi trava så gick Nicke sist och det gick hur bra som helst, hamna lite efter men han behöll sin lugna fina trav och inte öka för att han va lite efter.. :)
Första gången vi 3 red ut med varandra så va alla hästarna på tå och va hur pigga som helst. Så igår va det jätte skillnad på alla 3 hästarna alla va så lugna och fina. :)


Nickes godis

Nickes godis hylla! :)
Köpte ett antal kilo morötter igår, plocka massa äpplen på gården och hitta lite bananer som var över inne.

Nickes favorit är BANAN!! :D

Vad har din häst för favorit?


Alosin

Fick ett tips av Elin om den här salvan.
Nicke har fått mugg på ena bakbenet! :( Har lyckats haft muggen borta nu dom senaste 2 åren, men nu när det varit så blött och regnigt så har det blivit lite mugg.. Inte så mycket som han haft förr då han hade på alla 4 jätte mycket.. :/

Denna salva ska funka mot mugg så nu hoppas hoppas jag på att det funkar lika bra för Nicke som för Elins häst! :)
Har hållt på med andra salvor men tycker det inte funkar så jättebra..


Vi frågar er

Önskeinläggg??!! :D
Vad Vill Ni Läsa? :))


Nytt igen

Nu hoppas jag på att vi blir mer motiverade till att blogga. Nu när Elin fixat våran blogg ännu snyggare! :D 
 
Ska snart gå ut med Marias hundar en sväng sen gå ut i stallet och rida. 
Red på ridbanan igår. Gick sådär.. Han blev stel och spänd av att det blåste, var mörkt och titta på allt runt omkring, så fick ingen direkt kontakt alls.. Så idag gör vi ett nytt försök fast i ljuset. :) 
 
Ska försöka ladda upp lite bilder på Maria och Doma som var och träna för Erik i Måndags! :)
 
 

God morgon

Godmorgon!!
Är på G ut och släppa ut hästarna! Tänkte även mocka och fixa klart allt sen gå in och lägga mig en stund till innan dagen drar igång ordentligt. :)
Senare ska jag iväg och hämta spån och stor handla lite... :)


Sluta jobbet sen stallet

Idag blir det ridning! :) Ska bara sluta jobbet först sen byta om till ridkläder!! :)
Igår blev allt sent så hann inte med något alls med Nicke. Så det passade bra med en vilodag igår för honom då han hållits igång nu ett tag. :)
Har inga planer alls på vad vi ska göra. Har inte bestämt än om jag ska rida ut eller rida på banan...


Förra sommaren

Kikat igenom lite bilder och hitta dom här sommar bilderna från förra sommaren. :)


Trötter

Slutar om ca 2 timmar..
Då blir det direkt att gå ut i stallet och fixa allt. :) Ska försöka komma i säng tidigt ikväll!! I morse var det allt segt att kliva ur sängen!..
Så får se vad jag hittar på med Nicke pojken idag! :)


Anton dop 25/8-12









God morgon

God morgon!

Tillbringar min morgon i stallet, härligt! Har varit ute i stallet vid 7.00 och tog ut hästarna. Så nu har jag precis mockat och gjort klart till Nicke och Doma. Nu ska jag gå och hämta Nicke för en ridtur i skogen. Blir ett lugnt pass idag ut och skritta på lång tygel.
Hörs senare! :)


Nöjd med nya schabraket! (Y)


Ny header

Titta va fin header vi har fått!! :) Är super nöjd!
Det är Elin som varit snäll och fixat så fint! :) Elins blogg Ryttarglädje.
 
 

Dressyr träning

Halloj!

Är och kollar på dressyrträning innan det är dags för styrelse möte med ridtravar förbundet! :) Blir verkligen sugen att åka iväg och träna igen. Men först ska vi komma igång ordentligt efter sommar vilan!
Kul och titta på träningar också och nappa upp lite tips. :)


RSS 2.0