Dåliga nyheter



Jahapp då var den här dagen snart förbi. Har nyss varit ute i stallet och tagit in hästarna och kvällsfodrat, dom fick gå in lite tidigare idag. Tycker det är skönt att dom kan få stå ute så länge det går, Nicke verkar iaf trivas att vara ute. Hästar är ju djur som ska vara ute, det är ju vi människor som bestämt att dom ska stå inne i box..

Red ju ut med Malin idag, pigga och glada hästar hade vi men det gick kanon bra. Galopperade en bit och hästarna tyckte det va extra kul, blev lite extra galoppsteg innan det blev skritt hehe härliga djur det där. :) Tur att dom är så snälla våra hästar, och det är klart dom ska få galoppera på. Om det blir fint väder på Söndag så blir det lång tur. :)
Fick veta en mindre rolig grej idag i stallet, helt sjukt att dom bara kan göra sådär.. Hyresvärdar som inte kan häst eller bryr sig om djuren ska inte hyra ut stall så enkelt är det bara, dom tänker bara på pengar. Så får se nudå vad det blir för räkning nästa månad. :o Stallet blir nog tomt om det blir som man hört idag.

I morgon får vi besök av farmor, farfar, pappa och Gunilla. Om jag nu inte får jobb men det visar sig i morgon bitti. Först ska jag ta ut hästarna. :) Har ställt klockan på 05.45.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0